Ga naar inhoud
Terug naar de assistent

Jouw gegevens

Verwijder je gegevens

We verwijderen je naam, bedrijf en e-mailadres, je gesprekken met de assistent en alle voor jou gemaakte CV's. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. We bevestigen dit per e-mail.

Niet geverifieerd in deze browser? Vul het e-mailadres in waarmee je hebt geverifieerd. Als we gegevens hebben bij dit adres, sturen we je een link ter bevestiging.

Gegevens die je opgeeft worden 12 maanden bewaard en daarna verwijderd.